Aangrijpend: Ellemieke Vermolen laat haar sterrenkindje voor het eerst zien Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Aangrijpend: Ellemieke Vermolen laat haar sterrenkindje voor het eerst zien

Aangrijpend: Ellemieke Vermolen laat haar sterrenkindje voor het eerst zien

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman kregen samen drie kinderen, Noah, Zenna en stil geboren kindje Josha. Intussen is het zes jaar geleden dat Josha net voor de geboorte overleed. Op Instagram plaatst de mama een erg emotionele boodschap.

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman gingen twee jaar geleden uit elkaar na een relatie van zo'n dertien jaar. Samen kregen ze ook drie kinderen: Noah, Zenna en Josha. Josha overleed jammer genoeg juist voor de geboorte. Op haar Instagrampagina deelt ze een aangrijpend bericht over haar sterrenkindje.

“Ontmoet Josha”, schrijft ze onder de foto. “Vandaag is het jouw dag, lieve Josha. Zes jaar geleden werd je stil geboren”, aldus Ellemieke. “Je werd op mijn borst gelegd, ik telde je vingers en je teentjes zoals een moeder doet als ze voor het eerst haar kindje vasthoudt”, klinkt het. “Op deze dag krijg jij na zes jaar een gezicht. Vandaag sturen wij ons verhaal de wereld in met ons boek”, zegt de mama.

In de comments staat het vol met lieve berichtjes. “Wat ben jij een sterke vrouw”, “Wat mooi”, “Zeer moedig”, “Wat een prachtig mannetje en wat mooi verwoord”, “Respect voor de openheid” en “Als je zo’n groot verlies kunt leren accepteren en er zo mee hebt leren omgaan dat je er zo persoonlijk over kunt schrijven en praten, dan ben je een mooie, bijzondere, krachtige vrouw en moeder”, reageren haar volgers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws