André Hazes maakt moeder Rachel met de grond gelijk in nieuw interview: "Zielig" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes maakt moeder Rachel met de grond gelijk in nieuw interview: "Zielig"

André Hazes maakt moeder Rachel met de grond gelijk in nieuw interview: "Zielig"

André Hazes was deze week te gast bij Eva Jinek en daar vertelde hij niet alleen meer over zijn alcohol- en druggebruik, zijn nieuwe album en zijn grote comeback, maar ook over de ruzies in zijn familie. De zanger haalde stevig uit naar zijn mama Rachel.

Deze week dook André Hazes op in de Nederlandse talkshow van Eva Jinek en dat was heel bijzonder voor hem. Het was namelijk de eerste keer in een heel lange tijd dat de zanger nuchter op tv kwam. Binnenkort maakt hij zijn grote comeback en daar vertelde hij maar al te graag meer over, toch ging hij ook de vragen over zijn relatie met zijn moeder niet uit de weg.

“Ik vind ons gezin een beetje sneu, snap je?”, aldus André. “Hoe ons leven eigenlijk is gelopen met elkaar en het verlies… Het is heel verdrietig”, zei hij. Deze heisa kan hij namelijk wel missen als kiespijn tijdens zijn herstel en comeback. “Ik wil echt alleen maar focussen op positiviteit”, verduidelijkte hij.

Vervolgens gaf hij toe dat hij, net zoals zijn zus Roxeanne, afstand heeft genomen van Rachel. “Ik vind haar ook heel zielig”, verklapte hij. “Sommige dingen worden haar aangedaan en ik vind het sneu”, bekende hij. Toch was het volgens hem nodig om haar te bannen uit zijn leven. “Sinds ik uit de kliniek kom, komen er zoveel mooie dingen op mijn pad en ik ga dat gewoon door niemand meer weg laten nemen. Eigenlijk iedereen die nu bij mij in de weg staat, daar neem ik gewoon even afstand van”, besloot hij.

Populair

Laatste nieuws