André Hazes ligt opnieuw onder vuur: bezorgdheid over zijn zoontje neemt toe

10052023andrehazesmoniquewestenberginstagram
André Hazes krijgt opnieuw harde kritiek te slikken. De zanger genoot zopas van een deugddoende vakantie samen met Monique Westenberg en hun zoontje en daar heeft hij heel wat beelden van laten zien. Helaas zorgt een foto van de papa met de kleine Dré voor heel wat heisa.
Andre Hazes krijgt het de laatste tijd weer hard te verduren, zeker door wat hij allemaal op sociale media post. Sinds zijn comeback is hij weer actief op Instagram en daar deelt hij soms opvallende kiekjes op. Zo plaatste hij onlangs nog een plaatje waarop hij op het toilet zat. Volgens TV-Familie stellen mediawatchers dat de zanger enorm kickt op aandacht en ze noemen hem dan ook mediageil.
Recent kregen we ook heel wat beelden te zien van zijn laatste reisje. Zo trok hij samen met Monique Westenberg en hun zoontje naar de Verenigde Staten. Op één van die foto's toont André ook dat hij iets aan het drinken is met de kleine Dré, maar daarmee lokt hij meteen heel wat commentaar uit. "Dat is zo onhandig", zei mediawatcher Patty Brard onder meer.

Energiek

Zo vindt ze het niet oké dat ze samen een energiedrankje drinken. "Wat hij af en toe post op sociale media is zo raar. Nu is er weer een foto van hem met kleine Dré met één of ander energiedrankje waar hij een commercial voor inspreekt", zegt Patty. "Dan zit André met dat kind te drinken en da's een drankje waarvan je drie dagen niet slaapt", aldus de mediawatcher. Volgens haar is dat gewoon onverantwoord ouderlijk gedrag.