André Hazes openhartig over relatieproblemen met Monique Westenberg: "9 op de 10 keer de oorzaak van onze ruzies" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes openhartig over relatieproblemen met Monique Westenberg: "9 op de 10 keer de oorzaak van onze ruzies"

André Hazes openhartig over relatieproblemen met Monique Westenberg: "9 op de 10 keer de oorzaak van onze ruzies"

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor André Hazes. De zanger woont sinds kort weer alleen en vond een tijdje geleden opnieuw de liefde bij Monique Westenberg, met wie hij een zoontje Dré (6) deelt. In Linda praat de Nederlandse zanger openhartig over hun relatie en de problemen die ze hebben gekend.

Het is weer rozengeur en maneschijn tussen André Hazes en Monique Westenberg, die nu een “moderne” relatie hebben volgens de zanger. Hij woont namelijk alleen en ziet zijn gezin twee tot drie dagen per week. “Wij kunnen gewoon niet meer zeven dagen per week bij elkaar op de schoot zitten, maar we zijn wel trouw aan elkaar”, klinkt het steevast in het Nederlandse magazine Linda.

Pas nu heeft Hazes door hoeveel verdriet hij zijn geliefde in het verleden heeft aangedaan. “Ik besef nu heel goed hoeveel slapeloze nachten ik Monique bezorgd heb, maar destijds vond ik dat ze zeurde. Maar ik heb veel geleerd van die tijd”, besluit de zanger. Hij is dan ook een compleet andere man, nu hij afgerekend heeft met zijn alcohol- en drugsverslaving. “Drank was in het verleden negen op de tien keer de oorzaak van ruzies”, beseft Hazes.

"Ik raak geen druppel meer aan"

“Vanaf mijn vijftiende is er nooit een volledige week geweest waarin ik niet dronk”, onthult hij. “Toen ik nuchter werd, had ik door dat ik echt niet meer wilde drinken. En Monique ziet aan me dat ik dat meen”, aldus de zanger, die nu voor de volle honderd procent voor zijn wederhelft gaat. “Ik heb veel andere partners gehad, omdat ik altijd dacht dat het beter kon. Terwijl ik nu weet dat dat niet zo is", besluit hij.

Populair

Laatste nieuws