Belangrijk nieuws over de gezondheid van Rob de Nijs (80) na ziekenhuisopname Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Belangrijk nieuws over de gezondheid van Rob de Nijs (80) na ziekenhuisopname

Belangrijk nieuws over de gezondheid van Rob de Nijs (80) na ziekenhuisopname

Eind vorige maand kwam er slecht nieuws naar buiten over Rob de Nijs. De Nederlandse zanger werd met ademhalingsproblemen overgebracht naar het ziekenhuis en zijn toestand werd zelfs kritiek genoemd. Nu deelt Evert Santegoeds een positieve boodschap.

Rob de Nijs is op 20 april opgenomen in het ziekenhuis nadat hij thuis onwel was geworden. Zijn vrouw Henriette verwittigde meteen de hulpdiensten en paste mond-op-mondbeademing toe. “Het zijn spannende uren geweest”, wist zij toen al te vertellen. Op haar Instagrampagina liet ze enkele dagen geleden weten dat het al wat beter met de zanger gaat.

“Uit de gevarenzone!”, zei ze opgelucht. Ze deelde ook meteen een foto van haar man die zijn duim in de lucht stak vanuit zijn bed in het ziekenhuis. “Uit de grond van ons hart willen wij iedereen bedanken voor alle lichtjes, bloemen en positiviteit”, voegde Henriette er nog aan toe. Nu komt Evert Santegoeds opnieuw met een belangrijke update over Rob. Hij vertelt aan Shownieuws dat de zanger vandaag het ziekenhuis zal verlaten.

Revalidatie

Toch zal de muzieklegende nog niet naar huis mogen. “Hij wordt overgebracht naar een revalidatiecentrum op een onbekende plak, waar hij verder aan zijn herstel kan werken”, klinkt het. Het is nog niet bekend hoelang Rob in dat centrum zal verblijven. “Hij heeft een flinke klap gehad, dat mag duidelijk zijn. Ik zag inmiddels foto’s van hem in zijn bed en hij heeft er zin in, zijn ogen staan goed, dus hij kan er weer tegenaan”, aldus Evert.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws