'Big Brother'-gezicht Geraldine Kemper staat doodsangsten uit: "Was écht bang" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

'Big Brother'-gezicht Geraldine Kemper staat doodsangsten uit: "Was écht bang"

'Big Brother'-gezicht Geraldine Kemper staat doodsangsten uit: "Was écht bang"

Geraldine Kemper laat weten dat ze zich deze week heel onveilig heeft gevoeld op straat in haar eigen stad. Op haar Instagramverhaal doet ze een aangrijpende getuigenis over hoe ze twee keer op dezelfde avond werd lastiggevallen.

Geraldine Kemper kennen we vooral als presentatrice van ‘Big Brother’. Het Nederlandse tv-gezicht heeft nu droevig nieuws te melden op haar Instagramverhaal, want ze heeft deze week iets heel naars meegemaakt. “Gisteren fietsen ik op straat en maakte ik oogcontact met een jongeman”, begint ze. Daarna begon hij de presentatrice uit te schelden en bekogelde hij haar met een bierblikje.

Gelukkig was er nog een voorbijganger op straat. “Merci naar een andere man die het voor mij opnam”, aldus Geraldine. Toch stopt het daar niet bij. Zo werd ze op diezelfde dag nog eens lastig gevallen toen ze ’s avonds na een meeting alleen over straat wandelde. “Er kwam een man naar me toe gelopen. Ik voelde het al. Soms voel je het. De man komt veel te dicht bij me lopen”, legt ze uit.

“Goedenavond hé”, zei hij op een vieze toon tegen de presentatrice. “Ik was écht bang. Gelukkig liep hij door”, schrijft Geraldine. Vervolgens uit ze nog haar frustraties. “Dit was een gewone dinsdag”, bedenkt ze zich. “En nee, niet alle dagen zijn zo. Maar het blijft toch bizar dat ik soms zo bang ben in m’n eigen stad”, besluit ze.

'Big Brother'-gezicht Geraldine Kemper staat doodsangsten uit: "Was écht bang"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws