Chiara uit 'Big Brother' heeft bijzonder triest nieuws te melden

230316BIGBROTHERCHIARAPLAY4
Kent u Chiara nog? Ze zat in 2023 in het 'Big Brother'-huis. Plots moest ze dat huis verlaten omwille van privézaken. Daar bleef toen achteraf wat onduidelijkheid over.
Chiara verliet het huis om voor haar moeder te zorgen, die kampt met gezondheidsproblemen. In een recent Instagramverhaal geeft ze een update over de situatie.

Terug naar af

"Kleine update", begint Chiara. "Ik heb een half jaar op Bonaire gewoond, waar ik zó ontzettend genoten heb en ontelbaar veel nieuwe dingen heb mogen doen. Ik heb ontzettend lieve mensen ontmoet en heb mezelf op een heel nieuwe manier leren kennen. Het eiland heeft mijn hart gestolen."
Sinds kerst is ze weer terug in Nederland en werkt als vervangleerkracht in het lager onderwijs. "Wat is het fijn om thuis te zijn", zegt ze. Helaas kreeg ze kort na haar thuiskomst slecht nieuws over haar moeder. "Ons leven heeft sinds maart 2023 in het teken van herstel gestaan. Een grote operatie, naar de IC, revalideren en opkrabbelen. Zo sterk, die lieve mama van mij."
"Het was dan ook ontzettend schrikken toen we weer bij af bleken te zijn...", vervolgt ze. "Ons leven staat in het teken van ziekenhuizen, regelen, chemo's en vooral heel veel knuffelen."