Erg pijnlijk: fans hebben een niet mis te verstane boodschap voor André Hazes Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Erg pijnlijk: fans hebben een niet mis te verstane boodschap voor André Hazes

Erg pijnlijk: fans hebben een niet mis te verstane boodschap voor André Hazes

André Hazes maakte onlangs zijn langverwachte comeback als zanger en dit najaar zal hij ook opnieuw op de planken staan van de Nederlandse concertzaal Ahoy. Toch maken de fans van de zanger zich nu zorgen over dat optreden.

Het was een lange tijd stil rond André Hazes, maar de Nederlander is terug van weggeweest. Nadat hij kampte met een burn-out en een alcohol- en drugsverslaving, focust hij zich weer volledig op zijn muziekcarrière. Recent bracht hij zijn eerste nieuwe single 'Deel van mij' uit én hij kondigde ook een groot concert aan in Ahoy. Op zijn Instagrampagina heeft hij nu vraag voor zijn volgers over die show. "Welke liedjes hoop jij dat ik zing op 25 november in Ahoy?", klinkt het.

Uit de reacties blijkt dat zijn fans niet zozeer staan te springen om een hele avond naar alleen zijn nieuw materiaal te luisteren. Naast zijn eigen monsterhit 'Leef' willen ze vooral de oude nummers van zijn vader André Hazes senior kunnen meebrullen. "Liedjes die we mee kunnen zingen. Half concert met nieuwe songs die mensen nog niet mee kunnen zingen, vind ik niet leuk. Dat maakt geen sfeer", schrijven ze onder meer.

Mix

André stelt de fans echter meteen gerust dat ook die nummers aan bod zullen komen tijdens de show. "Waarom zou ik geen oud repertoire doen? Zou toch gek zijn", reageert hij. Ook plaatst de zanger nog een kort filmpje op zijn Instagramverhaal waarin hij dat nogmaals zegt. De show zal dus een mix zijn van zijn eigen - reeds uitgebrachte - liedjes, nieuw materiaal én de nummers van zijn vader.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws