Frans Bauer wordt op de vingers getikt en schrikt enorm: "Baal van mezelf"

08052023fransbauerinstagram
Frans Bauer heeft zopas veel negatieve reacties naar het hoofd geslingerd gekregen. Wat de aanleiding daarvoor was? Een foto van zijn ontbijtje op Instagram. In een nieuw filmpje moet hij daar nu nog wat over kwijt.
Afgelopen weekend liet Frans Bauer zien wat hij 's ochtends had gegeten. "We zijn de dag weer gezond begonnen met een eitje", schreef hij onder een plaatje van zijn wit broodje met ei. Al snel kreeg hij het deksel op de neus. "Noem je dit gezond, een broodje met ei? Je moest eens weten", "Brood is heel ongezond" en "Probeer eens een kom fruit", reageerden enkele volgers.
Frans had zulke reacties niet verwacht en in een nieuw filmpje wil hij daar nu wat over kwijt. "Ik dacht dat ik het allemaal goed had gedaan: een broodje ei, wat kan er fout gaan?", zegt de zanger. "Nee Frans moest zo nodig weer een wit bolletje pakken. Ik had het ook pas door toen ik alle reacties las", gaat hij verder. "Ik baal van mezelf. Ik drink de hele dag water, ik leef als een soort konijn. Het had gewoon een bruin bolletje moeten weten Frans, zonder boter", bedenkt hij zich.

Onzin 

Onder dit filmpje laten veel fans weten dat dit helemaal niet zo erg is. "Ach joh, lekker genieten van je broodje ei. Mensen moeten niet zo zeuren", "Boter is gezond, ei is goed voor je, en zoveel meer vezels zitten er niet in een bruin broodje", "Wat een onzin is dit", "Boeiend, gewoon lekker op je eigen manier doen", "Eet het lekker op", "Laat ze toch zagen", "Trek het je niet aan", "Mensen moeten niet overal op lopen zeiken", "Eens zondigen kan toch niet zo'n kwaad" en "Als je maar lekker in je vel zit", schrijven zij dan weer.