Gordon krijgt het serieus aan de stok met Marc-Marie Huijbregts: "Ik walg ervan" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Gordon krijgt het serieus aan de stok met Marc-Marie Huijbregts: "Ik walg ervan"

Gordon krijgt het serieus aan de stok met Marc-Marie Huijbregts: "Ik walg ervan"

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor Gordon. De Nederlandse zanger en presentator zag zijn verloving vorige maand na enkele dagen al op de klippen lopen en dat is allesbehalve netjes afgehandeld. Het ontaarde in een felle mediastorm. Maar zijn ex is niet de enige die zijn kar tegen Gordon heeft gekeerd.

Ook Marc-Marie Huijbregts, de Nederlandse cabaretier die bij ons vooral bekend is door zijn passages als jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, is niet te spreken over Gordon. In een podcast liet Marc-Marie zich nogal negatief over hem uit, waarna de bom volledig is ontploft. Dat schrijft TV-Familie.

“Ik wil liever niet over hem praten”, zei de Nederlander in die podcast. “Als ik aan Gordon denk, heb ik het lastig om mijn eten binnen te houden. Ik vind hem totaal oninteressant en ik erger me een beetje aan hem”, nam Marc-Marie geen blad voor de mond. De cabaretier was bovendien niet de enige BN’er die Gordon na zijn afgeblazen verloving volledig de grond inboorde.

Pijnlijke beschuldigingen

Gordon dient Marc-Marie, en onrechtstreeks ook alle anderen, meteen van een antwoord in een andere podcast. “Mensen kennen me niet écht”, bijt hij fel van zich af. “Want als dat zo was, zouden ze mij geen narcist of aandachtsgeile cokejunk noemen. Dat zijn heel pijnlijke beschuldigingen”, aldus Gordon, die zichzelf vooral een slachtoffer voelt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws