Heel slecht nieuws over cameravrouw die Joost Klein aangaf bij de politie Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Heel slecht nieuws over cameravrouw die Joost Klein aangaf bij de politie

Heel slecht nieuws over cameravrouw die Joost Klein aangaf bij de politie

Nadat een cameravrouw klacht indiende tegen Joost Klein, mocht de Nederlander niet deelnemen aan de finale van het Songfestival. Met de cameravrouw zou het toch niet zo goed gegaan hebben.

De Zweedse politie heeft het onderzoek naar het incident bijna afgerond. Klein erkende volgens 'Aftonbladet' een dreigende vuistbeweging te hebben gemaakt, maar ontkent fysiek contact. Desondanks raakte de cameravrouw gewond; ze sneed zich en moest medisch behandeld worden.

Emil Andersson, hoofd van de spoedonderzoeksafdeling, meldde dat de zaak snel zal worden overgedragen aan het openbaar ministerie, waarschijnlijk begin juni. "De aanklacht wordt in een snelprocedure behandeld", zei hij.

Klein mocht terugkeren naar Nederland en het bewijsmateriaal zou duidelijk zijn, wat een snelle afhandeling van de zaak waarschijnlijker maakt. AVROTROS, de omroep van Klein, stelde dat er geen fysiek contact was, hoewel de camera van de vrouw beschadigd raakte, wat suggereert dat Klein agressiever handelde dan eerder gemeld.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws