Het gaat niet goed met Duncan Laurence: zanger hakt moeilijke knoop door voor z'n gezondheid Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Het gaat niet goed met Duncan Laurence: zanger hakt moeilijke knoop door voor z'n gezondheid

Het gaat niet goed met Duncan Laurence: zanger hakt moeilijke knoop door voor z'n gezondheid

Het gaat niet goed met Duncan Laurence, die in 2019 voor Nederland het Songfestival won met zijn nummer ‘Arcade’. Zijn gezondheid laat hem in de steek, waardoor hij zich genoodzaakt ziet een moeilijke beslissing te nemen.

Duncan Laurence, die vorig jaar nog bij ons als coach in ‘The Voice Kids’ zat, heeft de release van zijn album ’Skyboy’ uitgesteld. Het gaat namelijk niet zo goed met de Nederlandse zanger. Op Instagram laat hij weten dat hij “mentaal uitgeput” en “zo verdrietig” is. Volgens Duncan zijn de afgelopen maanden hem “te veel” geweest.

Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. Maar zijn gevoel heeft mogelijk iets te maken met de heisa rond Mia Nicolai en Dion Cooper, die dit jaar Nederland vertegenwoordigden op het Songfestival. Duncan heeft het duo namelijk van begin tot einde begeleid, maar kreeg bakken kritiek over zich heen omdat ze vals zongen en hij dus niet genoeg voor hen gedaan zou hebben.

Focus op herstel

Zijn album zou wel al helemaal klaar zijn, maar Duncan is nog niet klaar om het op de wereld los te laten. “Ik realiseer me dat ik nu niet sterk genoeg ben om het de aandacht, de promotie en de liefde en zorg te geven die het nodig heeft na de release”, bedenkt de zanger zich. Wanneer hij het album dan wel zal droppen, maakt hij niet bekend. “De komende week zal ik me richten op het afronden van de laatste loodjes voordat ik een paar weken vrij neem om te herstellen en sterker terug te komen”, aldus Duncan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws