Hoogzwangere 'Temptation'-Rodanya heeft slecht nieuws over gezondheid van kindje Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Hoogzwangere 'Temptation'-Rodanya heeft slecht nieuws over gezondheid van kindje

Hoogzwangere 'Temptation'-Rodanya heeft slecht nieuws over gezondheid van kindje

Rodanya Kelsey heeft triest nieuws te melden over haar dochtertje. De realityster vertelt wat er juist aan de hand is op sociale media.

Rodanya Kelsey kennen we nog van’ Temptation Island’. Samen met Morgan, die ook heeft deelgenomen aan het programma, heeft ze al twee kindjes, Levay en Fayla. Ondertussen heeft Rodanya een nieuwe vriend en is ze in blijde verwachting van een tweeling. De realityster kan zelfs elk moment bevallen nu.

Eerder deelde Rodanya al dat haar zwangerschap niet zo goed verliep. Zo moest ze met spoed naar het ziekenhuis, waar ze te horen kreeg dat de kans op een vroeggeboorte vrij hoog is. Echter lijkt het nu beter te gaan met de tweeling, want Rodanya is nog steeds niet bevallen. Toch heeft ze nu opnieuw slecht nieuws.

Zo gaat het helemaal niet goed met de gezondheid van haar dochtertje Feyla. Op haar Instagramverhaal onthult ze wat er juist aan de hand is. “Lekker vroeg in bad, want mevrouw heeft nu al drie dagen diarree door de tandjes”, klinkt het. “Zo zielig, maar gelukkig lacht ze nog”, aldus Rodanya.

Hoogzwangere 'Temptation'-Rodanya heeft slecht nieuws over gezondheid van kindje

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws