Is Klaasje Meijer nog wel samen met Max? Ex-K3'tje heeft belangrijk nieuws Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Is Klaasje Meijer nog wel samen met Max? Ex-K3'tje heeft belangrijk nieuws

Is Klaasje Meijer nog wel samen met Max? Ex-K3'tje heeft belangrijk nieuws

Klaasje Meijer vertrok eerder dit jaar voor een maand naar Amerika. Opvallend was dat haar vriend Max van Geest niet meeging naar Los Angeles. Zit er een haar in de boter? In een nieuw interview zegt de Nederlandse waar het op staat.

Nog voordat Klaasje Meijer deelnam aan 'K3 zoekt K3' had ze al een relatie met Max van Geest. In oktober vorig jaar vierden ze nog een grote mijlpaal. "Acht jaar samen vandaag!", schreef ze toen trots op haar Instagrampagina. Enkele maanden later vertrok ze echter alleen naar de Verenigde Staten voor een acteeropleiding.

Zo volgde ze acteerlessen aan het prestigieuze Lee Strasberg Theatre & Film Institute in Los Angeles. Klaasje woonde een maand lang in Hollywood, maar haar vriend bleef in Nederland. "Een maand op eigen benen staan heeft deugd gedaan", vertelt Klaasje aan Dag Allemaal. "Ik ben blij dat Max en ik elkaar veel vrijheid gunnen", zegt het ex-K3'tje.

Terug naar L.A.? 

Klaasje onderstreept wel dat Max heel blij was toen ze terug in Nederland was. Ook geeft ze nog een update over hun relatie. "Het zit nog altijd goed tussen ons", verduidelijkt ze. Toch zal Max zijn vriendin misschien opnieuw moeten missen, want dat avontuurtje in Hollywood smaakt naar meer. "Ik wil zeker nog eens terug naar L.A. als het uitkomt", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws