Jill en Leroy uit Big Brother hebben iets te vieren: "Zo speciaal samen met jou" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Jill en Leroy uit Big Brother hebben iets te vieren: "Zo speciaal samen met jou"

Jill en Leroy uit Big Brother hebben iets te vieren: "Zo speciaal samen met jou"

Een maand geleden mocht Bart zich nog tot winnaar van ‘Big Brother’ noemen, in 2021 viel Jill Goede die eer nog te beurt. De Nederlandse hield aan het experiment niet alleen een mooie som geld over, ze vond er ook de liefde bij Leroy de Rouw, die in 2022 deelnam. Nu hebben de tortelduifjes iets bijzonders te vieren.

Aan redenen om te vieren geen gebrek. Jill en Leroy vormen al bijna een jaar een gelukkig koppeltje en zijn enkele maanden geleden ook bij elkaar ingetrokken. Gisteren was er opnieuw reden tot feest: Leroy is jarig, en dat voor de eerste keer met Jill aan zijn zijde. “Vandaag mag ik alweer 33 kaarsjes uitblazen”, schreef Leroy op Instagram. Daarbij deelt hij een prachtige foto met zijn wederhelft. “Samen met jou is dat toch wel heel speciaal”, besluit hij

De voormalige ‘Big Brother’-bewoner wordt overladen door felicitaties. “Van harte gefeliciteerd”, “Happy birthday”, “Gefeliciteerd, Leroy”, “Mooie dag samen” en “Genieten maar”, klinkt het in de reacties. Met Jill aan zijn zijde zal dat zeker en vast lukken. “Topmeid, die Jill”, “Mooi koppel”, “Leuke foto met z’n tweetjes” en “Jullie stralen”, willen hun volgers nog kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws