Kinderen van Marco Borsato reageren voor het eerst op vervolging van hun vader Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Kinderen van Marco Borsato reageren voor het eerst op vervolging van hun vader

Kinderen van Marco Borsato reageren voor het eerst op vervolging van hun vader

Marco Borsato wordt vervolgd voor ontucht met een minderjarig meisje, dat maakte het Openbaar Minsterie (OM) in Nederland afgelopen woensdag nog bekend. De Nederlandse zanger zelf reageerde teleurgesteld op deze beslissing. Maar nu laat ook zijn 20-jarige dochter Jada voor het eerst van zich horen.

Marco Borsato wordt ervan verdacht een toen nog 15-jarig meisje onzedelijk te hebben betast. Zo zou hij haar borsten en billen meermaals hebben betast en tussen haar benen hebben gezet met zijn handen. Het misbruik zou plaatsgevonden hebben tussen 2014 en 2019. Daarom wordt de Nederlander nu ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Marco zelf, die eerder al een tegenaangifte van smaad en laster indiende, reageerde erg teleurgesteld op de beslissing van het OM. Maar volgens Peter Plasman, de advocaat van het slachtoffer, is er voldoende “belangrijk bewijs”. Toch blijven zijn kinderen de zanger steunen.

Pittig

“Natuurlijk is het lastig", vertelt Jada eerlijk in een gesprek met het Nederlandse ‘Shownieuws’. “Maar we staan met z'n allen achter mijn vader en we gaan dit rocken. Het is pittig, maar we blijven positief”, besluit Marco’s 20-jarige dochter. Ook zijn ex Leontine Ruiters en hun zonen Luca en Senna staan dus achter hem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws