Leontine Ruiters ziet er compleet anders uit na ingrijpende beslissing: "Wauw!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Leontine Ruiters ziet er compleet anders uit na ingrijpende beslissing: "Wauw!"

Leontine Ruiters ziet er compleet anders uit na ingrijpende beslissing: "Wauw!"

Leontine Ruiters showt op sociale media haar nieuwe look. De ex-vrouw van Marco Borsato is plotseling bijna onherkenbaar omdat ze een nieuw kapsel heeft en daar krijgt ze ook al snel heel wat reacties op.

Leontine Ruiters brak al even geleden met Marco Borsato nadat hij in opspraak kwam door het schandaal rond ‘The Voice of Holland’. Recent kondigde Leontine aan dat ze een nieuwe vriend heeft, namelijk multimiljonair John Huiberts. Een nieuwe relatie is echter niet de enige verandering in haar leven.

Op Instagram toont Leontine dat ze een totaal andere coupe heeft uitgekozen bij de kapper. “Bij Leontine een korte bob met curtain bangs in een koperbruine kleur”, schrijft haar haarstylist Leco. “Staat ook weer leuk, maar goed wat staat haar niet”, voegt hij er nog aan toe.

Niet alleen Leco is fan van haar nieuwe coupe. Ook in de reacties staat het vol met complimentjes. “Zij kan natuurlijk alles hebben”, “Prachtig”, “Staat haar goed”, “Oh, Leontine ziet er weer mooi uit”, “Prachtige vrouw” en “Wat ontzettend mooi”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws