Marco Borsato niet vervolgd voor daden bij 'The Voice': "Maar ook slecht nieuws" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Marco Borsato niet vervolgd voor daden bij 'The Voice': "Maar ook slecht nieuws"

Marco Borsato niet vervolgd voor daden bij 'The Voice': "Maar ook slecht nieuws"

Marco Borsato heeft moeilijke tijden achter de rug. De zanger werd meer dan een jaar geleden beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van ‘The Voice of Holland’. Toch wordt de Nederlander niet vervolgd. Maar er is ook slecht nieuws.

Het imago van Marco Borsato kreeg een enorme deuk toen kandidaten en medewerkers van ‘The Voice’ beweerden dat de zanger hen had betast. Drie van hen waren zelfs minderjarig. Er werd ook een aangifte gedaan wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Maar het Openbaar Ministerie gaat in die zaak niet over tot vervolging, door gebrek aan bewijs. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Maar wie denkt dat hij nu opgelucht kan ademhalen, zit ernaast.

Marco is nog niet van justitie verlost. Er is namelijk nog een andere zedenaangifte tegen hem, waarover het Openbaar Ministerie nog moet oordelen. Nog voor de beschuldigingen bij ‘The Voice’ deed een 22-jarig meisje al aangifte tegen de zanger wegens onzedelijke betastingen. Ze is de dochter van een vrouw die al meer dan 25 jaar met Marco bevriend was.

Het meisje kent Marco dus al haar hele leven en zou tussen 2014 en 2019 door hem betast zijn. De Nederlander heeft deze beschuldigingen altijd steevast ontkend en deed zelfs aangifte van smaad en laster.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws