Maxime Meiland gooit nieuwe foto's online maar krijgt meteen kritiek te verduren Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Maxime Meiland gooit nieuwe foto's online maar krijgt meteen kritiek te verduren

Maxime Meiland gooit nieuwe foto's online maar krijgt meteen kritiek te verduren

Maxime Meiland verrast haar volgers op Instagram met twee nieuwe plaatjes. Al snel blijkt dat zij niet zo’n fan zijn van haar look, want in de comments staat het vol met commentaar.

Maxime Meiland schittert momenteel in het achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’. De realityster is daarnaast ook zeer populair op sociale media. Op haar Instagrampagina deelt ze nu twee nieuwe foto’s, maar haar volgers laten meteen weten dat ze vinden dat Maxime er al beter heeft uitgezien. Zo laat onder andere een kleurenconsult een opmerkelijk berichtje achter in de comments onder de post.

“Als kleurenconsulent wil ik je toch even zeggen dat dit niet jouw beste kleur is. Slaat helemaal dood. Ik zou liever een antraciet grijs zien als we dan in de naturel kleuren moeten blijven. Maar ook je make-up vind ik te flets. Met een rode lipstick en blush zou dit ook al anders staan”, klinkt het. “Niet bedoeld om je af te kraken maar ik heb al sterkere/mooiere looks van je gezien”, voegt de kritische volger er nog aan toe.

Verschillende andere fans van Maxime delen deze mening. “Je ziet er maar bleek uit. Zou een kleurtje dragen, staat je veel beter”, “Begrafenisoutfit”, “Deze kleur blouse vind jij mooi bij je staan?”, “Ai, deze kleur niet meer doen. Veel te flets”, “Je hebt mooiere foto’s”, “Beetje kleurloos”, “Je ziet er moe uit” en “Die kleuren maken je flets, Maxime”, reageren zij nog.

Populair

Laatste nieuws