"Mensen horen maar één kant van het verhaal": zoon Luca uit zich verrassend na vervolging van Marco Borsato Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

"Mensen horen maar één kant van het verhaal": zoon Luca uit zich verrassend na vervolging van Marco Borsato

"Mensen horen maar één kant van het verhaal": zoon Luca uit zich verrassend na vervolging van Marco Borsato

Marco Borsato ligt serieus onder vuur nu hij beschuldigd wordt van ontucht met een minderjarig meisje. De Nederlandse zanger zelf reageerde teleurgesteld op de beslissing van het Openbaar Ministerie (OM) om hem te vervolgen. Maar zijn kinderen staan volledig achter hun vader. Na Jada laat ook Luca voor het eerst van zich horen.

Marco Borsato wordt ervan verdacht een toen nog 15-jarig meisje onzedelijk te hebben betast. Zo zou hij haar borsten en billen meermaals hebben betast en tussen haar benen hebben gezet met zijn handen. Het misbruik zou plaatsgevonden hebben tussen 2014 en 2019. Daarom wordt de Nederlander nu ontucht met een minderjarige ten laste gelegd. Maar zijn kinderen blijven de zanger steunen.

“We staan met z’n allen achter mijn vader en we gaan dit rocken”, zei Marco’s dochter Jada (20) al aan het Nederlandse Shownieuws. Ook zijn zoon Luca (24), die het somberder inziet, laat voor het eerst van zich horen. In de podcast ‘30 Minuten Rauw’ geeft hij toe dat het nieuws voor de familie een zware klap was. “Ik denk dat veel mensen zich kunnen inbeelden dat het geen makkelijke periode is geweest”, vertelt Luca. “Er kan pas een vorm van heling zijn wanneer er een uitspraak valt. Dat is voor mijn vader zo, maar eigenlijk voor ons allemaal.”

Proces verstoren

Het valt Borsato zwaar dat hij zijn kant van het verhaal niet kan delen. Toch is het volgens zijn zoon de slimste beslissing. “Mensen horen één kant van het verhaal. Maar het is een gevoelig onderwerp. Mijn vader kan pas zijn verhaal doen als alles onderzocht is”, legt Luca uit, die ook in alle talen zwijgt. “Mijn zusje, mijn broertje, mijn moeder en ik hebben er niets mee te maken. Wij staan daar echt volledig los van. Daarnaast zouden we het hele proces kunnen verstoren. Het beste is dus gewoon om allemaal onze mond te houden”, besluit hij.

Maar als er één iets positiefs is aan deze hele zaak: het gezin Borsato vindt enorm veel steun bij elkaar. “Mijn ouders zijn heel liefdevol naar elkaar, ook al zijn ze niet meer samen. Mijn broertje, mijn zusje en ik zijn heel close en zien elkaar elke week op donderdag”, weet Luca te vertellen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws