"Mijn wereld ineens zoveel mooier": Roxeanne Hazes en haar vriend ontroeren met prachtig nieuws Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

"Mijn wereld ineens zoveel mooier": Roxeanne Hazes en haar vriend ontroeren met prachtig nieuws

"Mijn wereld ineens zoveel mooier": Roxeanne Hazes en haar vriend ontroeren met prachtig nieuws

Roxeanne Hazes, de zus van zanger André Hazes, is al bijna zeven jaar samen met haar vriend Erik. Intussen is het verliefde koppeltje al verloofd en zijn ze trotse ouders van een zoontje. Nu maken ze opnieuw heuglijk nieuws bekend.

Het is deze week groot feest ten huize Roxeanne Hazes. Haar zoontje, Fender, is namelijk 5 jaar oud geworden, maar dat voelt toch heel dubbel aan. “De allerliefste is vandaag 5 geworden”, laat de Nederlandse zangeres weten. “En hoe graag ik de tijd soms zou willen stoppen, hem eindeloos in mijn armen wil vasthouden, ben ik zo trots op wie hij is. Zijn eigen ik, precies zoals hij wil zijn.”

“Mijn wereld werd op 10 juli 2018 zoveel mooier”, bedenkt de trotse mama zich. Roxeanne grijpt dan ook haar kans om haar verloofde hier uitgebreid voor te bedanken. “Dat is het mooiste cadeau dat je mij kon schenken, Erik”, schrijft ze liefdevol. Daarbij ontroert de zangeres met een reeks prachtige foto’s met haar zoontje van de afgelopen vijf jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws