Na amper tien weken: Gordon en zijn nieuwe vriend hebben groot nieuws te melden Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na amper tien weken: Gordon en zijn nieuwe vriend hebben groot nieuws te melden

Na amper tien weken: Gordon en zijn nieuwe vriend hebben groot nieuws te melden

Gordon is sinds begin dit jaar opnieuw van ’t straat. De Nederlandse presentator vond de liefde bij de 24 jaar jongere Gavin en nu hebben de tortelduifjes heel heuglijk nieuws te melden.

Gordon leerde zijn nieuwe vriend Gavin kennen toen hij op wereldreis was en sindsdien is het dikke liefde tussen de twee. De afgelopen week genoten ze van een deugddoende vakantie op de Malediven en daar werd Gordon ook nog verrast. “Gisteren tegen al mijn verwachtingen in ging mijn vriend op z’n knie om mij ten huwelijk te vragen”, klinkt het dolgelukkig op Instagram. “Nu kon ik niets anders dan ‘ja’ zeggen”, schrijft hij.

Gordon kan het bijna niet geloven. “Ik ben sprakeloos en superemotioneel, omdat ik hier zo lang op heb gewacht”, geeft hij eerlijk toe. “Ik heb er lang op moeten wachten en van heel ver moeten halen, maar het was het allemaal waard”, zegt hij al lachend. “Hij doet alle pijn uit het verleden vergeten en alle verwoede, mislukte pogingen van mij verbleken bij de manier waarop hij mij laat zien en voelen hoe het echt moet zijn”, vertelt de presentator.

Het koppel is dus helemaal klaar voor de volgende stap in hun relatie en dat kunnen de volgers van Gordon alleen maar toejuichen. “Wat fijn, gefeliciteerd”, “Gun je alle geluk van de wereld”, “Vele gezonde, liefdevolle en gelukkig jaren samen toegewenst”, “Wat een geweldig nieuws”, “Fijn voor je Gordon, geniet van elkaar en maak er een heerlijk leven van samen”, “Kijk, geduld wordt beloond”, “Hoe mooi” en “Geweldig, het is je zo gegund”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws