Na heisa rond nieuwe pension: Maxime Meiland reageert voor het eerst op kritiek Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na heisa rond nieuwe pension: Maxime Meiland reageert voor het eerst op kritiek

Na heisa rond nieuwe pension: Maxime Meiland reageert voor het eerst op kritiek

De Meilandjes hebben zo pas hun nieuwe pension Code Rosé geopend in het Nederlandse Noordwijk. Echter kwam daar meteen heel wat kritiek op, want velen vinden de prijs voor een verblijf wel erg hoog. Maxime Meiland reageert nu op die commentaar.

In Noordwijk heeft de bekende Nederlandse familie zopas de deuren van hun gloednieuwe pension Code Rosé geopend. In 'Chateau Meiland' kregen we al meer te zien van de verbouwingen, maar nu kunnen de fans er ook echt gaan overnachten. Toen zij eindelijk een verblijf konden boeken, waren veel van hen enorm teleurgesteld eenmaal ze de prijs van een overnachting zagen.

Gemiddeld kost zo'n overnachting 200 euro, maar de familie verplicht de gasten om minstens twee nachten te boeken. "Gewoon omdat wij dachten: heel veel mensen komen anders voor één nacht", verduidelijkt Maxime Meiland in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "En dan hebben we weer zoveel was. En mijn moeder is nogal van het milieu", zegt ze al lachend. Vervolgens laat de Nederlandse ook nog weten wat zij denkt van de kritiek op de prijzen.

In het midden

"Nou ja, ik snap natuurlijk dat sommige mensen niet zo'n hele brede portemonnee hebben en het dus niet kunnen betalen", klinkt het. Toch verduidelijkt ze dat ze hun prijzen hebben gebaseerd op wat een overnachting kost bij andere hotels in het toeristische Noordwijk. "Wij hebben eigenlijk gewoon gekeken van: oké, wat vraagt de rest van de hotels hier in de buurt? En daar zijn wij eigenlijk tussenin gaan zitten", legt ze uit. "We zitten qua prijs gewoon wel gemiddeld", besluit de realityster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws