Na pijnlijke breuk met Nicol Kremers: opnieuw harde klap voor Peter Gillis Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na pijnlijke breuk met Nicol Kremers: opnieuw harde klap voor Peter Gillis

Na pijnlijke breuk met Nicol Kremers: opnieuw harde klap voor Peter Gillis

Eerder dit jaar had Peter Gillis nog droevig nieuws te melden. Zo bevestigde de Oostappen-eigenaar dat hij niet langer samen is met Nicol Kremers. Nu moet de Nederlander opnieuw een zware tegenslag verwerken.

"In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan", schreef Peter Gillis begin februari op zijn Instagrampagina. Toch verduidelijkte hij dat ze dat doen op een vriendschappelijke manier. "Want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar", aldus het 'Massa is Kassa'-gezicht. "Voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan", voegde hij er toen nog aan toe.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Enkele maanden na deze pijnlijke relatiebreuk krijgt Peter nu opnieuw slecht nieuws te horen. Zo zou hij volgens een Nederlands juicekanaal een grote dwangsom moeten betalen. "De gemeente Loon op Zand komt binnenkort 170.000 euro innen bij Peter", schrijft reality_fbi. "Peter had eerder bezwaar gemaakt tegen deze dwangsom, maar dat bezwaar is ongegrond verklaard", klinkt het.

Niet de eerste keer

Voor Gillis is het niet de eerste keer dat hij een grote som geld op tafel moet leggen. Zo heeft hij eerder ook al een flinke boete moeten betalen aan de Nederlandse gemeente Terneuzen. "Voor het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten", aldus reality_fbi.

Populair

Laatste nieuws