Na plotse relatiebreuk met Australische Gavin: Gordon hakt moeilijke knoop door Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na plotse relatiebreuk met Australische Gavin: Gordon hakt moeilijke knoop door

Na plotse relatiebreuk met Australische Gavin: Gordon hakt moeilijke knoop door

Onlangs kwam er nog hartverscheurend nieuws naar buiten over Gordon. Zo bevestigde de presentator dat hij niet meer samen is met Gavin. De twee hadden zich nog maar net verloofd. Nu neemt de Nederlander een drastisch besluit.

Gordon was gelukkiger dan ooit te voren. Eerder dit jaar leerde hij Gavin kennen tijdens zijn wereldreis en het was meteen grote liefde tussen de twee. Eind maart hadden zij nog heuglijk nieuws te melden. Zo had de Australiër de Nederlandse presentator ten huwelijk gevraagd op de Malediven. Gordon kon het amper geloven en praatte dan ook openlijk over deze bijzondere gebeurtenis op sociale media. Helaas was het sprookje niet van lange duur.

Een paar weken na de verloving werd er al gefluisterd dat de twee uit elkaar zouden zijn gegaan, want ze hadden al hun foto's samen op Instagram verwijderd. Niet veel later bevestigde Gordon dan ook zelf de breuk. "Alleen maar tranen", zei hij toen. Zopas klapte Gavin ook nog uit de biecht over waarom de twee een punter achter hun relatie hadden gezet. Volgens de Australiër zou Gordon onder meer stemmingswisselingen hebben. Bovendien zou de presentator volgens hem ook nog drugs gebruiken.

Verdwenen

Gordon liet eerder al weten dat hij terug naar Nederland was gevlogen om steun te zoeken bij zijn vrienden en familie. De presentator is compleet gebroken van verdriet en neemt momenteel wat tijd voor zichzelf om de pijnlijke split te verwerken. Nu heeft hij ook een moeilijke knoop doorgehakt, want hij heeft zijn profiel op Instagram gedeactiveerd. Hoogstwaarschijnlijk wil hij zich distantiëren van de heisa die ontstaan is over de breuk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws