Na relatiebreuk: Nicol Kremers start met OnlyFans maar stuit meteen op kritiek Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na relatiebreuk: Nicol Kremers start met OnlyFans maar stuit meteen op kritiek

Na relatiebreuk: Nicol Kremers start met OnlyFans maar stuit meteen op kritiek

Vorige maand kwamen we te weten dat Nicol Kremers niet langer samen is met Peter Gillis. Het ‘Massa is Kassa’-gezicht onthult nu dat ze een profiel heeft aangemaakt op OnlyFans, maar ze krijgt al meteen heel wat kritiek te verduren.

Op 10 februari verraste Peter Gillis al zijn fans met verrassend nieuws. “In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan”, schreef hij toen op Instagram. “Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar”, verduidelijkte de Oostappen-eigenaar.

Al snel na de breuk leek het helemaal niet zo goed te gaan met Nicol. Bovendien zal het ‘Massa is Kassa’-gezicht hoogstwaarschijnlijk niet meer te zien zijn in het nieuwe seizoen van de realityreeks en daarom gaat ze nu op zoek naar een nieuwe inkomstenbron. “Ik heb er lang en goed over nagedacht, maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om een nieuw avontuur te starten”, vertelt Nicol.

“Volg me vanaf nu ook op OnlyFans”, klinkt het enthousiast op sociale media. Echter onthult reality_fbi nu dat de content die Nicol al op het platform heeft gepost intussen al is uitgelekt op Reddit. Wat blijkt? Die is helemaal niet zo spannend. “Ze deelt overigens stokoude content, met foto’s die gemaakt zijn uit haar tijd met Peter”, meldt het juicekanaal. “Op nieuwe content hoeven de abonnees dus voorlopig niet te rekenen”, aldus reality_fbi.

Na relatiebreuk: Nicol Kremers start met OnlyFans maar stuit meteen op kritiek

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws