Pikante details uitgelekt over Martien Meiland: "Hebben seks gehad op de parking" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Pikante details uitgelekt over Martien Meiland: "Hebben seks gehad op de parking"

Pikante details uitgelekt over Martien Meiland: "Hebben seks gehad op de parking"

In het boek van Caroline van Eeden, de voormalige huisvriendin van de Meilandjes, wordt de Nederlandse familie volledig door het slijk gehaald. De autobiografie staat vol schandalen over Martien Meiland en zijn gezin. Al zijn het niet alleen maar roddels, dat geeft de pater familias gerust toe.

Caroline van Eeden, die in de eerste twee seizoenen van ‘Chateau Meiland’ te zien was, doet in haar biografie een lelijk boekje open de familie Meiland. Zo ligt onder andere het seksleven van Martien gewoon voor de raap. Er lekte nu al een passage uit waarin de voormalige huisvriendin vertelt hoe Martien meerdere keren seks zou hebben gehad met mannen op een parkeerplaats.

Bij RTL Boulevard wordt al snel duidelijk dat de Meilandjes er hartelijk om moeten lachen. “Wij lagen helemaal in een deuk, werkelijk waar”, klinkt het bij Martien. Als dat het hoogtepunt is, zal Carolines boek volgens hem “net als haar tv-carrière niet lekker gaan”.

Experimenteren

Maar het verhaal van Martiens avontuurtjes op de parking klopt wel gewoon. “Jazeker. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam. Ik wilde dat allemaal ontdekken”, legt Martien uit. “Ik schaam me er niet voor, helemaal niet.” Verder geeft de Nederlander aan zich helemaal geen zorgen te maken over andere mogelijke schandalen die in het boek aan het licht zouden kunnen komen.

Bij de aankondiging van het boek beloofde Caroline nochtans eindelijk details te geven over waarom ze zowel uit de chateau van de Meilandjes als uit de serie werd verbannen. Haar autobiografie ligt begin oktober in de rekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws