Rechtszaak met Rachel Hazes draait uit op erg grote flop voor Yvonne Coldeweijer Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Rechtszaak met Rachel Hazes draait uit op erg grote flop voor Yvonne Coldeweijer

Rechtszaak met Rachel Hazes draait uit op erg grote flop voor Yvonne Coldeweijer

Gisteren heeft de rechtbank van Amsterdam zich uitgesproken over de zaak tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer. Gerechtigheid is geschied volgens Hazes, want de juicekoningin zal een rectificatie moeten plaatsen.

Rachel Hazes heeft de rechtszaak die ze had aangespannen tegen Yvonne Coldeweijer gewonnen. Hazes sleepte de roddeltante voor de rechter omdat ze uitspraken deed over de rol van Rachel bij het uitlekken van een brief die André Hazes geschreven had voor zijn ex-vriendin. Bovendien stelde Coldeweijer ook dat André en Rachel door dat voorval geen contact meer met elkaar hebben.

Het was de taak van Yvonne om aan te tonen dat deze beweringen aannemelijk zijn, maar daar is ze volgens de rechter niet in geslaagd. Bovendien zijn de beschuldigingen ook onnodig grievend. Zo zal de juicekoningin Rachel ook geen ‘gecremeerde kroket’ meer mogen noemen. Yvonne moet de video verwijderen waar ze deze uitspraken in doet én ze zal die ook moeten rectificeren.

Een hele opluchting voor Hazes en daar moet ze nog wat over kwijt op haar Instagrampagina. "Zo, laat het voor eens en altijd even duidelijk zijn. Ik ben niet degene geweest die een brief van haar zoon heeft gelekt of heeft ingegrepen bij zijn behandeling in Spanje”, schrijft ze. Daarnaast zegt Rachel ook nog eens dat ze niet alles hoeft te pikken wat over haar gezegd wordt. “Sommige uitspraken gaat mij namelijk wel net iets te ver en dan moet je toch even voor jezelf opkomen”, klinkt het. “Gerechtigheid”, sluit Rachel af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws