Roxeanne Hazes reageert voor het eerst na uitspraak over rechtszaak tegen Rachel Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Roxeanne Hazes reageert voor het eerst na uitspraak over rechtszaak tegen Rachel

Roxeanne Hazes reageert voor het eerst na uitspraak over rechtszaak tegen Rachel

Vandaag heeft de rechter zich uitgesproken over de zaak tussen Roxeanne Hazes en haar moeder Rachel. Hoewel de rechtbank de meeste vorderingen van Roxeanne heeft afgewezen, reageert de dochter van André Hazes senior toch verheugd.

Roxeanne Hazes sleepte onlangs haar moeder Rachel voor de rechter, omdat ze volgens haar niet de rechtmatige erfgename is van André Hazes senior. De rechter heeft zich nu uitgesproken dat Rachel zich voorlopig wel nog de erfgename van André mag blijven noemen, recht heeft op zijn nalatenschap én de exploitatie van zijn intellectuele eigendomsrechten mag voortzetten. En dat terwijl Rachel eigenlijk geen erfgenaam is volgens het testament.

Toch reageert Roxeanne nu verheugd na deze uitspraak. Zo zijn haar twee belangrijkste vragen beantwoord: Rachel is geen erfgenaam en de belangrijkste documenten over de erfenis moeten door haar afgegeven worden. Doet ze dat niet, dan kan dat haar zo’n 2.500 euro per dag kosten. “Roxeanne vindt het fijn dat de voorzieningenrechter erkend heeft dat de vragen die zij over de nalatenschap van haar vader heeft, door Van Galen beantwoord moeten worden”, vertelt haar woordvoerder aan RTL Boulevard.

Bovendien onthult Roxeanne ook al wat meer over mogelijke vervolgstappen. Zo gaat haar partij Rachel opnieuw uitnodigen om in overleg te gaan. Als Rachel dat opnieuw weigert, gaat de dochter van André Hazes senior verdere stappen ondernemen. “Dan is Roxeanne genoodzaakt om in een bodemprocedure de puntjes op de i te zetten”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws