Toch geen verzoening met Marco Borsato? "Leontine is officieel aan het daten met oude bekende" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Toch geen verzoening met Marco Borsato? "Leontine is officieel aan het daten met oude bekende"

Toch geen verzoening met Marco Borsato? "Leontine is officieel aan het daten met oude bekende"

In februari liep de relatie van Leontine Ruiters met multimiljonair John Huiberts op de klippen. De laatste tijd deden daarom heel wat geruchten de ronde dat ze weer bij Marco Borsato zou zijn, de vader van haar kinderen, van wie ze in 2020 na meer dan 20 jaar scheidde. Maar daar lijkt nu niets van aan.

In februari gingen Leontine en John uit elkaar. "We hebben in goed overleg besloten om niet meer samen te zijn. Het is een keuze van ons beiden en er is niks voorgevallen”, vertelde Leontines ex toen aan RTL Boulevard. "We zijn nog steeds on speaking terms en wensen elkaar het beste.” De deur leek weer op een kier te staan voor Marco Borsato. Volgens dichte bronnen zochten de twee elkaar stiekem steeds vaker weer op.

Maar de zanger mag zijn hoop weer opbergen. “Leontine en John Huiberts zijn officieel weer aan het daten”, heeft de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer uit goede bron vernomen. “Naast de vakantie op Ibiza twee weken geleden, hebben meerdere spionnen het stel dit weekend weer samen in Den Bosch gespot. Het ziet er dus naar uit dat de liefde opnieuw is opgebloeid”, schrijft ze op haar Instagramverhaal.

Bron: Instagram Stories (@lifeofyvonne)
Bron: Instagram Stories (@lifeofyvonne)

Chagrijnig

Voorlopig ziet het er trouwens niet naar uit dat Marco al een nieuwe vrouw is tegengekomen. De zanger wordt heel vaak alleen in het openbaar gespot. “Ik heb Marco nog gezien in Sint Maartenszee. Hij zat daar erg chagrijnig achter zijn laptop in het restaurant van de camping waar wij stonden. Hij was alleen”, weet een anonieme bron Yvonne nog te vertellen.

Bron: Instagram Stories (@lifeofyvonne)
Bron: Instagram Stories (@lifeofyvonne)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws