Trouwen André Hazes en Monique Westenberg binnenkort? Zanger zegt waar het op staat Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Trouwen André Hazes en Monique Westenberg binnenkort? Zanger zegt waar het op staat

Trouwen André Hazes en Monique Westenberg binnenkort? Zanger zegt waar het op staat

De spraakmakende documentaire van André Hazes werd eerder deze week uitgezonden op VTM2 en daarom praatte hij ook met de Vlaamse pers. Hij sprak niet alleen openhartig over zijn persoonlijke problemen en zijn muziekcarrière, maar ook over zijn liefdesleven.

André Hazes heeft enkele turbulente jaren achter de rug. Zo kampte de Nederlandse zanger onder andere met een burn-out en een alcohol- en drugsverslaving. Daar kregen we meer van te zien in zijn documentaire. Nu is hij terug clean en focust hij zich weer volledig op zijn carrière. Dit jaar zal hij ook verschillende keren op de planken staan in ons land.

Daarenboven zal er binnenkort ook nog een nieuwe plaat uitkomen. Niet alleen als zanger doet hij het goed, ook in de liefde gaat het hem terug voor de wind. Recent onthulde hij dat hij opnieuw samen is met Monique Westenberg. De twee hebben al een zoontje samen en enkele jaren geleden verloofden ze zich ook. Toch gingen ze niet veel later terug uit elkaar. Nu laat hij weten hoe het nu tussen hen gaat.

Dat moét wel

"Met Monique gaat het heel goed", geeft hij toe aan Het Laatste Nieuws. "Ik heb dat vaker geroepen, maar de manier waarop we het nu doen, werkt écht", klinkt het. Daarmee bedoelt de zanger dat ze voorlopig nog niet samenwonen. "Ik draag haar op handen", onderstreept André. Maar hoe zit het nu met die geruchten over een huwelijk? "Trouwen met Monique is ooit wel het doel. Nu zou het misschien wat vreemd zijn. Maar dat moet wel", besluit de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws