Vijf maanden na plotse breuk met Dirk: Montana Meiland heeft verrassend nieuws over liefdesleven

230601montanameilanddirkhoogstrateninstagram
Een klein halfjaar geleden maakte Montana Meiland droevig nieuws bekend. Na meer dan acht jaar zette ze een punt achter haar relatie met Dirk Hoogstraten. Maar nu heeft de realityster een opvallend besluit genomen over haar liefdesleven.
Montana Meiland en Dirk Hoogstraten vormden meer dan acht jaar een koppel toen ze eind 2022 uit elkaar gingen. “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief, maar gaan ieder ons eigen weg”, liet Martien Meilands oudste dochter toen weten op Instagram. Maar met Montana ging het enkele weken na de pijnlijke breuk gelukkig al een pak beter.
“Ze slaat zich er goed doorheen”, wist Maxime Meiland onlangs nog te vertellen aan het Nederlandse RTL Boulevard. Montana stortte zich volgens haar zus volledig op de renovatie van haar nieuwe huis. Maar voor de liefde heeft ze dus geen tijd. “Ik moet er niet aan denken om te gaan daten. Dat lijkt me zoveel gedoe. Ik heb het al druk genoeg”, denkt Montana erover in TV-Familie. “Wat dat betreft lijk ik wel op mijn moeder. Daten geeft een hoop gedoe.”

Kinderwens

Vorig jaar biechtte Montana echter nog op dat ze graag mama wil worden. Maar hoe zit het nu met die vurige kinderwens? “Dat was toen. Nu sta ik er anders in”, besluit ze. “Ik heb geen partner en zonder man wil ik geen kinderen.” Haar kinderwens is duidelijk niet zo groot als die van haar zus. “Maxime is echt een geboren moeder. Ik weet niet of ik dat ben”, bedenkt Montana zich. “Voor Claire en Vivé kan ik een leuke tante zijn: wel de lusten, niet de lasten. Dat mag nog wel even zo blijven.”