Volledige waarheid komt aan licht in rechtszaak tussen Roxeanne en Rachel Hazes Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Volledige waarheid komt aan licht in rechtszaak tussen Roxeanne en Rachel Hazes

Volledige waarheid komt aan licht in rechtszaak tussen Roxeanne en Rachel Hazes

Het rommelt serieus in de familie Hazes. Momenteel vechten Roxeanne en Rachel hun bittere vete uit in de rechtbank. Roxeanne spande een proces aan tegen haar moeder omdat zij het volledige fortuin van André Hazes senior erfde. Volgens haar zijn zij en haar broer, André Hazes, de enige échte erfgenamen en hebben zij recht op alles.

Volgens Roxeanne Hazes heeft haar moeder serieus gesjoemeld met de erfenis van haar vader. Bovendien verdient Rachel nu bakken geld aan de inkomsten die Hazes senior nu nog binnenbrengt met zijn repertoire en de rechten op het gebruik van zijn naam. Denk maar aan zijn muziek, merchandising en boeken. Als de rechter zou oordelen dat Roxeanne en André eigenlijk recht hebben op dat geld, zou Rachel haar bloedeigen kinderen voor miljoenen hebben bestolen.

Terwijl Rachel in de rechtszaal de vermoorde onschuld speelt, blijkt dat ze inderdaad helemaal geen recht heeft op dat geld. Dat concludeert het Nederlandse weekblad Privé nadat het Hazes seniors testament in handen kreeg. In een bijzondere clausule staat namelijk dat Rachel niets zou erven als zij en André senior gescheiden zouden zijn of als de echtscheidingsprocedure al aan de gang was.

“En dat laatste was het geval”, schrijft Privé. “Pas na het overlijden van André senior is de procedure weer ingetrokken. André junior en Roxeanne zijn dus de enige erfgenamen.” Rachel heeft haar kinderen dus jarenlang voorgelogen. “Rachel heeft een heel duur foutje gemaakt”, besluit het weekblad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws