Zoontje van André Hazes naar het ziekenhuis: "Heeft nu zo veel pijn" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zoontje van André Hazes naar het ziekenhuis: "Heeft nu zo veel pijn"

Zoontje van André Hazes naar het ziekenhuis: "Heeft nu zo veel pijn"

Het was vandaag een zware dag voor André Hazes en Monique Westenberg. Hun zoontje Dré moest vandaag naar het ziekenhuis voor een ingreep. Nu laat de mama weten hoe het gaat met de jongen.

Er is de laatste tijd heel wat geschreven over de relatie van André Hazes en Monique Westenberg. Ingewikkeld is hun verstandhouding zeker, maar de Nederlandse zanger vertelde nog maar pas dat ze samen een vorm gevonden hebben die goed voor hen werkt. Ook voor hun zoon, die intussen al zes jaar is, zou die vorm voordelig zijn.

Vandaag was het een minder leuke dag voor het gezinnetje, want Dré moest naar het ziekenhuis. Dat laat mama Monique op haar Instagramverhaal weten. “Vandaag zijn de keel- en neusamandelen van onze jongen verwijderd”, klink het emotioneel. Ze deelt ook meteen een kiekje van zijn ‘dapperheidsdiploma’.

Daarna heeft ze nog triest nieuws te melden, want het gaat niet zo goed met hun zoontje na de ingreep “Hij heeft nu zo veel pijn”, aldus Monique. “Wat wil je het als ouders dan graag overnemen, hé!?”, schrijft ze. We wensen de kleine Dré veel beterschap toe!

Zoontje van André Hazes naar het ziekenhuis: "Heeft nu zo veel pijn"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws