Zwangere Jill Goede onthult somber nieuws: "In het ziekenhuis" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zwangere Jill Goede onthult somber nieuws: "In het ziekenhuis"

Zwangere Jill Goede onthult somber nieuws: "In het ziekenhuis"

Jill Goede en haar partner Leroy de Rouw, allebei bekend van 'Big Brother', maakten enkele weken geleden bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Zo krijgen ze binnen enkele maanden een dochtertje. Maar helaas ging Jills zwangerschap niet rozen.

Om te beginnen was het voor Jill erg moeilijk om zwanger te worden. Zo duurde het een jaar vooraleer ze in verwachting was. Jill wilde net met een vruchtbaarheidsbehandeling beginnen toen ze ontdekte dat ze zwanger was.

"Ik geloofde het eigenlijk niet", vertelt Jill bij Realitea. Dus deed ze nog een test om zeker te zijn en die was opnieuw positief. Toch liep het daarna grondig mis. Jill kreeg namelijk plots een bloeding.

Kloppend hartje

"Ik dacht: shit, het zal toch niet?!" Daarna begon ze op Google op te zoeken wat die bloeding kon betekenen. "Toen dacht ik: Ik heb een miskraam gekregen." Meteen snelde ze met Leroy naar het ziekenhuis maar daar werden ze gerustgesteld. "Toen zagen ze een heel klein kloppend hartje en bleek ik vijf weken zwanger te zijn. Toen kon mijn geluk niet meer op."

Populair

Laatste nieuws