Zware klap voor Sergio Herman: sterrenchef heeft droevig nieuws over z'n relatie Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zware klap voor Sergio Herman: sterrenchef heeft droevig nieuws over z'n relatie

Zware klap voor Sergio Herman: sterrenchef heeft droevig nieuws over z'n relatie

Het zit de laatste tijd niet mee voor chef-kok Sergio Herman. Kort nadat zijn restaurant zijn twee sterren verloor, verliest de sterrenchef nu ook zijn vriendin.

Sergio Herman (53) en Chanel Joppart (32) zijn niet langer bij elkaar, een extra zware klap na het verlies van zijn twee sterren. Er deden al een tijdje geruchten de ronde dat de Nederlandse topchef en het voormalige Vlaamse model uit elkaar waren, maar die vermoedens worden nu bevestigd.

“Het klopt, ze zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan”, weet advocaat Omar Souidi te vertellen in Dag Allemaal. Souidi spreekt naar eigen zeggen voor beide partijen en ontkent steevast dat er ook maar enige zware ruzie zou geweest zijn tussen Sergio en Chanel. “Maar ergens de afgelopen maanden hebben ze beslist dat het niet meer ging”, klinkt het.

Twee jaar

Sergio en Chanel waren twee jaar samen. Het ex-topmodel was ook diegene die hem zijn huwelijksbreuk met Ellemieke Vermolen hielp verwerken, met wie de chef voor Chanel 13 jaar lang getrouwd was. Sergio en Ellemieke kregen samen twee kinderen, Noah en Zenna. Maar de sterrenchef had toen al twee kinderen, Moon en Boy, uit zijn eerste huwelijk.

Populair

Laatste nieuws