-->

Jacques Vermeire is razend: “Ik zweer het u, ik sta op ontploffen”

Jacques Vermeire is razend: “Ik zweer het u, ik sta op ontploffen”
Dinsdag 15 Oktober 2019 - 08:30   I   Foto: Photonews   I  Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

De affaire met Ruben Van Gucht zit Jacques Vermeire duidelijk nog diep. In Dag Allemaal lucht de komiek zijn hart.

“Ik vond dat heel erg, ja”, zegt Vermeire over de manier waarop zijn samenwerking met Van Gucht eindigde. “Ik heb ervan afgezien. En dan heb ik het niet over de inhoud van die zaak. Iedereen heeft z’n waarheid, Ruben denkt wellicht oprecht dat hij gelijk heeft. En dat mag. Maar dit is de eerste keer in m’n carrière - en ik heb toch wel al in een paar producties gestaan - dat ik deze gang van zaken meemaak.”

“Geen kwaad woord over Ruben op het podium, hij deed dat op zijn manier wel goed. Maar neem nu m’n optredens in Mechelen. Met Ruben hebben we dat niet uitverkocht gekregen. Ik begin nu net met Luc, ik denk dat we op een week tijd al even veel tickets verkocht hebben”, aldus Jacques over zijn oude copain.

Uitbarsten

“Om maar te zeggen... ’t Is onvergelijkbaar”, gaat hij verder. “Ik dacht een nieuw publiek aan te boren met Ruben, maar da’s totaal niet gebeurd. Les geleerd, op dat vlak is Luc onvervangbaar. Als Ruben me nu zelf zou bellen, dan zal ik wellicht luisteren. En hem mijn gedacht zeggen ook. Maar er is iets gebroken. Eens je met advocaten begint tegen mij, dan...”

“We gaan dit uit-véchten. En dan druk ik me nog braaf uit. Wacht tot ik eens echt ga uitbarsten. Ik zou er zelfs bijna juridische studies voor beginnen, ik kijk ernaar uit om in de rechtbank te staan”, besluit Vermeire.

TAGS  I  Jacques Vermeire  I  Ruben Van Gucht  I  shownieuws