Koen Wauters moet absoluut iets kwijt over dochter Zita: "Op dat vlak is ze echt zeer begaafd" Buitenland
Buitenland

Koen Wauters moet absoluut iets kwijt over dochter Zita: "Op dat vlak is ze echt zeer begaafd"

Koen Wauters moet absoluut iets kwijt over dochter Zita: "Op dat vlak is ze echt zeer begaafd"

Koen Wauters is apetrots op zijn dochter Zita. Dat vertelde het VTM-gezicht in De Familie van Van Elsen op Joe.

“Zita zou ik zonder meer fantastisch durven noemen”, vertelt Wauters. “Vanaf ze geboren is, is ze gemakkelijk en een zonnetje onder de mensen. Zita heeft een aura, als ze binnenkomt kan ze mensen gelukkig maken. Emotioneel is zij echt zeer begaafd. Ze had al van kindsbeen af de gave om dingen niet alleen vanuit haar standpunt maar vanuit verschillende standpunten te bekijken, om te snappen wat mensen voelen en vinden. Dat vind ik echt uniek, ja.”

“Natuurlijk is ze getalenteerd in zingen, presenteren en acteren. Ze heeft dezelfde gekte als haar mama. Ze amuseert zich graag. Het is een fijne, toffe vriendin. Ik heb tot nog toe genoten van elke stap die Zita heeft gezet. Ik kijk enorm uit naar alles wat nog moet komen. Maar zowel voor Zita als Nono vind ik dat de tijd veel te snel vliegt. Mijn kleine meisje wordt zo groot, maar mijn liefde is alleen maar groter geworden”, spaart Koen zijn lof niet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws