'Ongelofelijk drama dreigt voor Club Brugge'

'Ongelofelijk drama dreigt voor Club Brugge'
Maandag 25 November 2019 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge staat voor een belangrijke periode. Een periode die het seizoen kan maken of kraken. Het eerste doel voor de Bruggelingen? Dinsdagavond winnen op het veld van Galatasaray.

"De kans dat Club Brugge dit effectief flikt, is piepklein. Maar een kwalificatie voor de 1/8ste finales van de Champions League is nog steeds mogelijk", schrijft Het Nieuwsblad"Het scenario is ondertussen gekend: wint Club in Turkije en wint Real thuis niet van PSG, dan wordt de strijd om de tweede plaats in groep A op 11 december beslecht in... het Jan Breydelstadion in Brugge."

De krant houdt tegelijkertijd ook tijd met een ongelofelijk drama. "Het droomscenario kan even goed ook een drama worden: bij verlies zit het Europese seizoen er zo goed als op en rest enkel nog België. En dan blijven er niet genoeg wedstrijden over om de ruime kern volledig te dienen."

Kern afslanken?

Het is een scenario waar ze bij Club Brugge geen rekening mee willen houden. Philippe Clement en de zijnen geloven dat ze zich op zijn minste kunnen plaatsen voor de knock out-fase van de Europa League. Lukt dat niet, dan moet Club in januari zijn kern mogelijk afslanken. En dat zou toch vervelend zijn.

Poll: Wat zal het volgens jou worden?
TAGS  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  PSG  I  Real Madrid  I  voetbal