Maandag 2 December 2019 - 08:10   I   Foto: Instagram  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Zeer verontrustende berichten over Tanja Dexters (40)

Zeer verontrustende berichten over Tanja Dexters (40)

Tanja Dexters (40) heeft zich het afgelopen weekend vrijwillig laten opnemen in een instelling voor psychologische hulp na een ongeval met vluchtmisdrijf. Ze botste zaterdagochtend tegen de oplegger van een vrachtwagen en vluchtte weg.

Een jaguar botst zaterdag rond 4 uur aan de oprit van de E313 in Olen tegen de oplegger van een geparkeerde vrachtwagen. Een voorbijrijdende man ziet na het ongeval hoe even later een tweede auto arriveert. De chauffeur stapt uit en bekijkt de schade aan de verkreukelde Jaguar. De bestuurster van de Jaguar stapt over in de andere wagen. Het blijkt om Tanja Dexters te gaan.

De getuige noteert de nummerplaat en volgt haar. In Herentals stoppen ze aan het huis van Michael Peeters, met wie Tanja een relatie had, waarna de getuige haar aansprak. Dexters weigert echter te praten en gaat naar binnen. De getuige verwittigt daarop de politie, die even later een ploeg naar het huis van Peeters stuurt. De man doet open, maar weet niet waar Dexters is. 

"We hebben geen relatie meer”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “Toen de politie aanbelde, wist ik niet waar ze was.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Tanja Dexters  I  shownieuws  I  n365