-->

Frances Lefebure compleet over haar toeren: “Zo onbeleefd!”

Frances Lefebure compleet over haar toeren: “Zo onbeleefd!”
Woensdag 4 December 2019 - 22:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: VTM  I  

Frances Lefebure was dinsdagavond te gast bij Davy Parmentier in ‘Wat Een Dag’. Hier vertelde zij over een aanvaring die ze heeft gehad met prins Laurent.

"Ik was vorig jaar meter van het jeugdfilmfestival en prins Laurent was daar ook”, begint Frances haar verhaal. “Ik was daar samen met mijn beste vriendin en wij moesten iets vertellen op het podium. Wij hadden al plaatsgenomen in de zaal toen ze ons toeriepen dat wij nog iets moesten zeggen."

“Het was een beetje chaos, wij zeiden ‘oké’ en stonden toen recht”, vervolgt ze. “We moesten ons haasten en kropen over de benen van de andere toeschouwers. Maar bij de laatste persoon op de rij kwam er geen beweging in. Ik was wat aan het duwen tegen dat been toen ik opkeek en recht in het gezicht van prins Laurent keek."

Megakwaad

“Hij zat op zijn gsm te tokkelen en was superkwaad omdat ik over hem gekropen was. En ook prinses Claire vond het niet chill .” Ook de organisatie van het jeugdfilmfestival was niet te spreken over het incident. “Die zijn megakwaad geworden op ons. ‘Dat doe je toch niet, over de knieën van de prins kruipen!’ Ik was toen helemaal van mijn melk en vond dat vrij onbeleefd. Het is toch niet omdat je een prins bent dat je niet opzij moet gaan voor iemand anders?"

TAGS  I  Frances Lefebure  I  shownieuws  I  prins Laurent