-->

Kat Kerkhofs en Dries Mertens hebben opmerkelijk nieuws te melden: “Dit gaan we doen”

Kat Kerkhofs en Dries Mertens hebben opmerkelijk nieuws te melden: “Dit gaan we doen”
Vrijdag 13 December 2019 - 09:30   I   Foto: Photonews   I  Bron: HLN  I  

Kat Kerkhofs en Dries Mertens hebben besloten zich in te zetten voor het goede doel. Daarvoor haalt de voetballer gesigneerde voetbalshirts uit de kast.

"Een tijdje geleden waren Dries en ik op bezoek bij een pleeggezin dat een meisje met een beperking opvangt”, zegt Kat in een interview met Het Laatste Nieuws. “We waren zo geraakt door hun verhaal dat we achteraf al onze vrienden en familie vertelden over de ontmoeting. Maar we wilden ook zelf iets ondernemen."

Daarom besliste het koppel om gehandtekende voetbalshirts – van onder meer Eden Hazard en Kevin De Bruyne – te veilen in het kader van De Warmste Week. De opbrengst zal naar Pleegzorg Vlaanderen gaan. “Tijdens de Warmste Week willen we ook nog enkele pleeggezinnen in de bloemetjes zetten”, vertelt de presentatrice.

Brunch

“Daarom organiseren we de Warmste Brunch in hotel de Gulde Schoen in Antwerpen. Samen met Pleegzorg Vlaanderen nodigen we 50 pleegouders, pleegkinderen, pleegbroers en pleegzussen uit die we die dag in de watten willen leggen.” Wil je meer informatie over het goede doel van Kat en Dries, surf dan naar www.dewarmstepleegzorg.be.

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  shownieuws  I  Dries Mertens  I  De Warmste Week  I  Eden Hazard  I  Kevin De Bruyne