Siska Schoeters ontroostbaar na groot verlies Buitenland
Buitenland

Siska Schoeters ontroostbaar na groot verlies

Siska Schoeters ontroostbaar na groot verlies

Op 5 mei van dit jaar verloor de radiowereld met Christophe Lambrcht de ‘zachtste stem van Vlaanderen’. Lambrecht overleed ten gevolge van hartfalen.

Siska Schoeters en haar man Tomas De Soete waren heel close met hun collega bij Studio Brussel. Zijn dood kwam dus enorm hard aan. In Nina bekent Siska dat het een hele tijd heeft geduurd voor ze besefte dat Christophe Lambrecht écht dood was. “Ik hoor hem nog altijd lachen”, zegt een emotionele Siska.

Zijn bidprentje hangt bij Siska en Tomas thuis op het toilet, een nogal onorthodoxe plaats. “Je kan dat een oneerbiedige plaats noemen, maar het is wel een plek waar je heel vaak komt. Ik zie hem elke dag”, klinkt het.

Je móét

“Sinds zijn dood zijn er ook mooie dingen gebeurd”, geeft de radiomaakster van Radio 2 toe. De vrienden van Christophe kwamen bijvoorbeeld allemaal samen op zijn verjaardag voor een picknick. “Ik heb geleerd dat de dood kan verinden”, laat Siska weten. “Je móét iets zoeken wat hier goed aan is."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws