Vrijdag 17 Januari 2020 - 12:00   I   door Redactie

Transfermarkt LIVE: 'Gent haalt speler weg bij Anderlecht, Club werkt aan 2 topdeals'

Transfermarkt LIVE: 'Gent haalt speler weg bij Anderlecht, Club werkt aan 2 topdeals'

De transfermarkt heeft opnieuw zijn deuren geopend. Bij Voetbal24 zit je de hele maand januari op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*AA Gent is van plan om Davy Roef in de zomer gratis over te nemen van Anderlecht. Roef is einde contract bij paars-wit en gaat er niet bijtekenen.

*Ajax is bereid om mee te werken aan een transfer van Razvan Marin. Het zou goed kunnen dat de Roemeen dus alsnog naar Club Brugge verhuist.

*Thomas Didillon weigert om zondag op de bank te zitten tegen Club Brugge. Op die manier wil hij een vertrek bij Anderlecht forceren.

*Nacer Chadli zou na het seizoen vertrekken bij Anderlecht. De club lijkt hem niet te kunnen houden.

*Manchester City is van plan om Sergio Agüero te vervangen door Lautaro Martinez (Inter) of Harry Kane (Tottenham). De clubleiding wil al zeker 150 miljoen euro neertellen voor die laatste.

*Michael Verschueren rekent op zijn goede contacten bij PSG om Anderlecht aan versterking te helpen. Daarnaast hoopt Verschueren nog een toptransfer af te ronden. Een vertrek van Elias Cobbaut zou alvast voor extra financiële middelen op de transfermarkt kunnen zorgen.

*Club Brugge moet 750.000 euro betalen als het Christian Benteke tot het einde van het seizoen wil huren van Crystal Palace.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk