Zaterdag 18 Januari 2020 - 19:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Joe  I   door Redactie

Koen Crucke en zijn echtgenoot Jan nemen drastische beslissing: “Het is gedaan"

Koen Crucke en zijn echtgenoot Jan nemen drastische beslissing: “Het is gedaan

Het is lang geen geheim dat Koen Crucke en zijn echtgenoot Jan in hun relatie af en toe een scheve schaats rijden. “Een onderlinge afspraak”, zegt Koen bij Evi Hanssen op radiozender Joe.

"Jan wist dat hij mij die vrijheid moest geven en andersom was dat ook zo. We zijn nu 50 jaar samen. Een relatie kan maar slagen als je elkaar ademruimte geeft”, zegt de zanger. “Wie zegt dat je niet een keer verliefd mag worden op iemand anders? Je kan op twee personen tegelijk verliefd zijn."

“Je partner merkt dat natuurlijk: als je een paar keer met dezelfde persoon naar huis komt, of als je met iemand anders een paar dagen op vakantie gaat...” Met dit soort escapades is het ondertussen wel gedaan. “We zijn er vanaf gestapt”, geeft koen toe.

Pijn

Het koppel heeft hier ook een hele goeie reden voor. “Je wordt soms verliefd op iemand anders, en dat mag niet. Dat mag ik mijn man ook niet aandoen. Jan moet altijd op de eerste plaats staan. Ik wil ook niet meer verliefd worden op iemand anders, want dat doet te veel pijn."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Koen Crucke  I  shownieuws