Maandag 11 Februari 2019 - 10:22   I   door Timothy Collard

'Erg verrassende wending in transfersoap rond Pozuelo'

Alejandro Pozuelo lijkt KRC Genk in de komende dagen te verlaten. De Spaanse spelmaker heeft een aanbod van de Canadese club Toronto op zak en wil zelf maar wat graag naar Major League Soccer (MLS) verhuizen.

'Erg verrassende wending in transfersoap rond Pozuelo'

Ondanks het feit dat Pozuelo in januari nog verkondigde dat hij de sportieve uitdaging met Genk - de titel veroveren - interessanter vond dan een riant aanbod uit het Midden-Oosten, liggen de kaarten nu plots helemaal anders.

Pozuelo traint, makelaar praat met Genk

Pozuelo wil weg en doet er alles aan om zijn zin te krijgen. Zondag zorgde hij voor opmerkelijke taferelen bij Genk. Hij zakte af naar de training, in het bijzijn van zijn makelaar.

Terwijl Pozuelo trainde, bleef de makelaar van de middenvelder binnen om met het bestuur van Genk te onderhandelen over een vertrek. Opmerkelijk, maar het toont wel aan dat het Pozuelo menens is om te vertrekken. Benieuwd of Genk zal meewerken...

Update 11/2 - 9:00

Mogelijk blijft Pozuelo nu toch nog even bij Genk. De Limburgse club probeert zijn spelmaker ervan te overtuigen om tot in mei te blijven. "Een mogelijk compromis zou een transfer vlak na het seizoen kunnen zijn. Mogelijk voor (iets) minder dan acht miljoen", meldt Het Nieuwsblad.

"Eind mei zou nog maar een derde van het reguliere MLS-seizoen zijn afgewerkt, de play-offs starten er zelfs pas in oktober. Het was gisteren nog onduidelijk of Toronto FC bereid zou zijn om mee te stappen in dat verhaal."

 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KRC Genk  I  Pozuelo  I  sport  I  voetbal