Maandag 20 Januari 2020 - 22:00   I   Foto: Pixabay  I   Bron: Daily Mail  I   door Redactie

Lauren trouwt met de liefde van haar leven, negen maanden later bevalt haar moeder van zijn kind

Een onwaarschijnlijk verhaal vanuit Twickenham, een buitenwijk van Londen: Lauren Wall (34) trouwde met de man van haar leven, maar kwam op een wel zéér verrassende manier tot de vaststelling dat haar eigen moeder ook een oogje op diezelfde man had.

Lauren trouwt met de liefde van haar leven, negen maanden later bevalt haar moeder van zijn kind

Het had de mooiste periode van haar leven moeten zijn: op haar 19e stapte Lauren in het huwelijksbootje met Paul White, de man met wie ze de rest van haar leven wou doorbrengen. Omdat haar moeder Julie de volledige kosten van de trouw op zich had genomen, goed voor zon 17.500 euro, nam Lauren haar mee op huwelijksreis.

Acht weken nadat ze terug thuis waren gekomen, liet Paul haar plotsklaps zitten. Negen maanden later werd duidelijk waarom. Julie verklapte eindelijk dat Paul en zij al die tijd een koppel waren én... dat hij de vader was van het kind dat ze net op de wereld gezet had.

SMS

Het onwaarschijnlijke verhaal deed zich reeds vijftien jaar geleden voor, maar nu pas heeft Lauren de moed bijeengesprokkeld om ermee naar buiten te komen. “Ik merkte wel dat het goed klikte tussen hen. Ze lachten veel samen, maar ik zocht er niets achter. Ze waren gewoon vriendelijk tegen elkaar, dacht ik”, aldus Lauren in The Daily Mail.

“Maar helaas: we hadden nog maar net het huwelijkscontract ondertekend toen het gedrag van Paul veranderde. Zo mocht ik bijvoorbeeld absoluut niet meer in zijn gsm kijken.” Per toeval ontdekte Laurens zus ongewoon veel sms-verkeer tussen Julie en Paul. “Toen ik Paul ermee confronteerde, werd hij zo wit als een lijk. En ik mocht nog steeds niet zijn telefoon checken”, zegt Lauren.

Normaal

Enkele dagen later trok Paul zijn trouwring uit en verdween hij met de noorderzon. Lauren bleef alleen achter met hun dochtertje van zeven maanden oud. Ondertussen heeft Lauren wel een nieuwe partner gevonden en is ze zwanger van haar vierde kind. “Ze zeggen dat tijd alle wonden heelt. Mijn moeder en ik proberen ons normaal te gedragen, maar onze band zal nooit meer zoals vroeger worden. Ik zal haar nooit meer helemaal kunnen vertrouwen”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Lauren Wall  I  trouw  I  Londen