Lotte Vanwezemael schrikt zich kapot: "Ik zou graag zo'n geil speeltje met jou willen uittesten" Buitenland
Buitenland

Lotte Vanwezemael schrikt zich kapot: "Ik zou graag zo'n geil speeltje met jou willen uittesten"

Lotte Vanwezemael schrikt zich kapot: "Ik zou graag zo'n geil speeltje met jou willen uittesten"

Seksuologe Lotte Vanwezemael krijgt nog steeds geregeld seksueel getinte opmerkingen. Dat vertelt ze in een interview met Het Nieuwsblad.

Gelukkig is dat nu minder, maar de seksueel getinte opmerkingen blijven wel. Onlangs kreeg ik dit bericht van een man (haalt gsm boven en leest voor): Mag ik bij jou in je badje komen liggen? Met twee vingeremoji’s erachter. Hij had eerder al gestuurd: Ik zou graag zo’n geil speeltje met jou willen uittesten, ik wil je roste poes eens doen miauwen. Hij deed dat niet eens anoniem. Ik denk dat sommigen het er gewoon om doen", aldus Lotte.

“Ze denken dat ik wel een goed seksleven zal hebben als seksuologe. Vorig jaar bijvoorbeeld zei Niels Destadsbader grappend: Bij jou zal de lat ook wel hoog liggen, zeker? Die clichés wil ik ontkrachten. Ik heb niet van ’s morgens tot ’s avonds seks, experimenteerde nog niet met alles en werk ook niet de Kamasutra af. Ik wil niet voorgedragen worden als expert in seks, wel als iemand in wie mensen zich kunnen herkennen. Mijn seksleven is soms geweldig, soms ook niet. En dat is normaal.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws