Maandag 2 Maart 2020 - 18:00   I   door Redactie

'Chelsea wil af van Batshuayi, die mogelijk naar Belgische topclub trekt'

'Chelsea wil af van Batshuayi, die mogelijk naar Belgische topclub trekt'

Keert Michy Batshuayi komende zomer terug naar de Jupiler Pro League? Het is niet uitgesloten. Volgens de laatste berichten wil Chelsea af van Batshuayi en is de Londense club bereid om de vraagprijs voor de Rode Duivel drastisch te laten zakken.

Batshuayi schippert al een heel seizoen lang tussen de bank en de tribune bij Chelsea. In januari was er nog sprake van een uitleenbeurt aan Club Brugge, vorige zomer werd Batsman nadrukkelijk aan Anderlecht gelinkt. Tot een terugkeer naar België kwam het echter nooit.

Chelsea laat vraagprijs zakken

Onder meer de vraagprijs van Chelsea was een gigantische struikelblok, net als de looneisen van Batshuayi. Nu zou Chelsea echter bereid zijn om de vraagprijs voor Batshuayi, in de zomer van 2021 einde contract, drastisch te laten zakken. De reden daarvoor? The Blues willen af van hun spits.

Of Batshuayi daardoor plots haalbaar is voor een Belgische topclub, is nog niet duidelijk. Het is immers nog niet duidelijk hoeveel onze landgenoot precies moet kosten. Al kan je er uiteraard wel van op aan dat de rijkste clubs uit de Jupiler Pro League nog eens aan Batshuayi zullen snuffelen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Chelsea  I  Standard  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  voetbal