-->

Meghan Markle en prins Harry drijven Queen Elizabeth tot wanhoop: “Het is een regelrechte schande”

Meghan Markle en prins Harry drijven Queen Elizabeth tot wanhoop: “Het is een regelrechte schande”
Dinsdag 3 Maart 2020 - 08:30   I   Foto: Photonews   I  Bron: Daily Mail  I  

Op 31 maart zetten de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle officieel hun aangekondigde stap opzij als lid van de koninklijke familie. Dit gaat gepaard met heel wat strubbelingen.

Koninklijk expert Phil Dampier staat al 33 jaar in contact met Buckingham Palace en schrijft even lang over de Britse monarchie. Dampier zegt dat de Queen er kapot van is dat de banden tussen haar en haar kleinzoon enkel nog meer vertroebelen.

Hij stelt dat de ‘Megxit’ een enorme tol eist van Queen Elizabeth, die inmiddels zelfs zou broeden op een operatie om Harry ‘te redden’ van zijn vrouw. “De koningin heeft duidelijk gemaakt dat, als Harry van gedachten verandert, ze hem weer met open armen zal verwelkomen”, zegt Dampier.

Wanhopig

“Die boodschap heeft ze ook aan zowel Charles als William overgebracht”, klinkt het. “De Queen wil Harry niet nog meer vervreemden door hem te vertellen dat hij een fout heeft gemaakt en probeert wanhopig om de situatie niet te laten escaleren.

“Harry geeft dan ook veel op”, gaat Dampier verder. “Zijn familie, zijn militaire bijdragen, een deel van zijn liefdadigheidswerk en tot op zekere hoogte zijn reputatie. Hij maakt een grote opoffering, en voor wat? Wellicht om veel geld te verdienen. Het is een grote schande”, besluit hij.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws  I  Queen Elizabeth